Tot een paar jaar geleden heb ik gewerkt in diverse functies op verschillende afdelingen: boekhouding, verzekeringen, marketing, voorlichting, studio, juridische zaken, evenementen, relatiebeheer en directiesecretariaat. Leuk en leerzaam en ik had het nooit willen missen maar, zoals het soms gaat in je leven, het werd tijd voor verandering en ik besloot mijn hart te volgen: ik startte een eigen bedrijf. Dat werd DBC Prof: GGZ-administratie en alles wat erbij komt kijken om psychologen, psychotherapeuten en psychiaters (voor het overgrote deel) te ontlasten van hun administratieve werkzaamheden. Jawel, in de gezondheidszorg, voor mij (toen nog) onbekend terrein. Ik heb me vastgebeten in de materie en mag met trots zeggen dat DBC Prof een goede naamsbekendheid heeft verworven ‘in het veld’.

Het mooiste aan mijn ‘vak’ is dat onze klanten zo blij zijn met de diensten die DBC Prof verleent en dat DBC Prof voor hen écht van meerwaarde is. Niets is teveel, geen vraag te gek. Ik bijt me vast in lastige vraagstukken, onderhandel met verzekeraars en ben pro actief. En ja, DBC Prof is bekend met de volgende softwareapplicaties: Axians (Zorg-GGZ), Epos en PraktijkData.

Lees hier het interview in Leven ! 

Nieuwsgierig geworden?
Neem dan snel contact op en maak een afspraak voor een kennismaking. Je zult er geen spijt van krijgen.

Met vriendelijke groet en wie weet tot snel,
Flora Versloot

SaveSave