Tot een paar jaar geleden heb ik in het bedrijfsleven gewerkt in verschillende functies op diverse afdelingen: boekhouding, verzekeringen, marketing, voorlichting, studio, juridische zaken, evenementen, relatiebeheer en directiesecretariaat. Leuk en leerzaam en ik had het nooit willen missen maar, zoals het soms gaat in je leven, het werd tijd voor verandering en ik besloot mijn hart te volgen: een eigen bedrijf hebben. Dat werd DBC Prof: dbc-administratie en alles wat daarbij komt kijken om psychologen, psychotherapeuten en psychiaters (voor het overgrote deel) te ontlasten van hun administratie werkzaamheden. Jawel, in de gezondheidszorg, voor mij (toen nog) nauwelijks bekend. Ik heb me vastgebeten in de materie en mag met trots zeggen dat DBC Prof inmiddels een goede naamsbekendheid heeft ‘in het veld’, d.w.z. bij zowel therapeuten als bij verzekeraars, branche-organisaties etc.

Het mooiste aan mijn ‘vak’  is dat ‘mijn behandelaren’ zo blij zijn met de diensten die DBC Prof verleent en dat DBC Prof voor hen écht van meerwaarde is. Niets is teveel, geen vraag te dol. Ik bijt me vast in lastige vraagstukken, onderhandel met verzekeraars en ben pro actief. En o ja, DBC Prof is bekend met de volgende software: Axians, Epos, Incura, ManagewarePro en Medicore.

Nieuwsgierig geworden?
Neem dan snel contact op en maak een afspraak voor een kennismaking. Je zult er geen spijt van krijgen.

Met vriendelijke groet en wie weet tot snel,
Flora Versloot

SaveSave